حجت الاسلام والمسلمین 'قاسم لیوانی' در خطبه های این هفته نماز جمعه افزود: در كنار ظاهرباید تلاش شود باطن خود را تغییر داده و نو كنیم، این تغییر در درجه اول اهمیت است.
وی گفت: جبران كاستی هایی كه در امور دینی و دیگر زمینه ها مرتكب شده ایم باعث قرب و نزدیكی به خداوند می شود.
او در ادامه با اشاره به ملی شدن صنعت نفت در سال 1329 افزود: قبل از ملی شدن صنعت نفت، انگلیسیها نفت ایران را به رایگان استخراج و از كشور خارج می كردند، پس از ملی شدن نیز آمریكا مدتی این روند را ادامه داد.
حجت الاسلام لیوانی تصریح كرد: نفت ایران به قیمتی ارزان فروخته می شد و محصولات نفتی با قیمتی گزاف به ایران وارد می شد و این امر به این معنی بود كه ما هم نفت و هم پول به غربیها می دادیم.
وی در ادامه به دوم فروردین سالروز حمله مزدوران رژیم سفاك پهلوی به مدرسه فیضیه قم اشاره و بیان كرد: این حادثه همزمان با سالگرد شهادت امام جعفر صادق(ع) بود و منجر به یك انقلاب بزرگ مردمی شد.
او گفت: در این روز عده زیادی به باد كتك گرفته شدند و برخی نیز شهید و یا زخمی شدند، این جنایت بزرگ و خون شهدا حكومت ستمشاهی را در خود سوزاند.
خطیب جمعه گرگان ادامه داد: همه حكومتهای دنیا بدانند و توجه كنند كه هر خون ناحقی كه به زمین ریخته شود از بین نمی رود و ستمكاران به سزای عمل خود می رسند همانطور كه خون امام حسین(ع) و شهدای كربلا پس از قرون متمادی از بین نرفت، جوشید و آن ستمكاران را به سزای اعمال خود رساند.
وی گفت: حاكمان بحرین و دیگر كشورها بدانند مقابله با مردم حق طلب كه هیچ سلاحی ندارند و طالب حق خود هستند و ریختن خون آنان حكومت این كشورها را در خود می سوزاند و از بین می برد.
او با اشاره به ترور شیخ احمد یاسین افزود: این مرد انقلابی كه سالها در زندانهای رژیم صهیونیستی اسیر بود توسط همین رژیم و پس از نماز صبح ترور شد.
لیوانی تاكید كرد: خون این مرد و دیگر شهدای فلسطین قطعا دامن صهیونیستها را می گیرد و مردم مظلوم فلسطین به خانه های خود باز می گردند.
وی ادامه داد: امروز 25 اسفند نیز مصادف با سالروز ارتحال حاج احمد آقا فرزند امام راحل است كه در دوران انقلاب و پس از پیروزی انقلاب نقش زیادی در رتق و فتق امور امام(ره) داشت و از مسایل مربوط به انقلاب هم یك قدم كوتاه نمی آمد.
خطیب جمعه گرگان در خطبه اول این هفته نماز سیاسی عبادی جمعه گرگان افزود: یكی از مهمترین سیره های نبی خدا(ص) شرح صدر بود كه به معنی دلتنگ نشدن و اهل عفو و بخشش بودن است.
وی اظهار داشت: از دیگر معانی شرح صدر، صبر در برابر جهال و نادانان و ناملایمات، مهر و عطوفت داشتن و عیب پوشی است.
579/7467